Vinyls en Marmoleum

Vinyl

 

Vinyl vloeren zijn bijzonder populair wegens hun lange levensduur, hun onderhoudsvriendelijkheid en hun ruime toepasbaarheid. Homogeen vinyl is gemaakt van 1 enkele laag die garant staat voor levendige en diepe kleuren. Dit materiaal is ongelooflijk duurzaam en vlekbestendig, waardoor het prima geschikt is voor gebruik in intensief gebruikte ruimten. Forbo brengt nu zijn nieuwe Sphera homogene vloermateriaal op de markt, dat met de recentste technologie wordt gemaakt en opvallende vloerdesigns mogelijk maakt.

Novilon vinylvloeren zijn mooi, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud. Comfortabel dankzij de veerkracht en de warme uitstraling. En duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie. Echt een vloer om u thuis te voelen.

 

 

LVT

LVT staat voor Luxury Vinyl Tiles en is de nieuwe benaming voor PVC/vinyl vloeren. Het heeft dan ook dezelfde eigenschappen als een PVC Vloer: zacht om op te lopen, geschikt voor vloerverwarming, eenvoudig te plaatsen en verkrijgbaar in vele verschillende dessins en kleuren.Het enige verschil tussen een LVT vloer en vinyl vloer is de vorm waarin ze gepresenteerd worden. LVT vloeren zijn díe vinyl vloeren die in tegels en planken verkrijgbaar zijn. Vinyl vloeren zijn zowel verkrijgbaar als planken/tegels als op een rol. De namen worden echter gewoon door elkaar gebruikt, omdat het beide vormen van vloerbedekking in vinyl zijn.

 

Linoleum

 

Maak kennis met Marmoleum. Een fascinerende wereld van kleuren en dessins. Met een breed scala aan collecties biedt Marmoleum ongekende mogelijkheden. Ons doel is een excellente vloer met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Een hygiënische vloer, geïnspireerd door de natuur. Forbo’s linoleumvloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Een materiaal dat zowel ecologisch als economisch waarde toevoegt aan alle moderne en eigentijdse architectuur.

Wat Marmoleum zo speciaal maakt, is dat het wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het behoort tot de meest milieuvriendelijke vloeren en heeft daar al diverse erkenningen voor gekregen.

Alle Marmoleum vloeren zijn voorzien van Topshield2, een dubbele UV-geharde toplaag. Deze garandeert dat uw vloer zijn hele leven in optimale staat blijft met de laagste levensduurkosten. Bulletin Board en Furniture Linoleum is speciaal ontwikkeld als functionele wandbekleding en meubilair.

 

Coral

 

Bescherm uw vloer, uw bezoekers en uw interieur.

Elk gebouw heeft een ingang en een uitgang. De entree is het eerste contact met uw klant en de eerste bescherming tegen vocht en vuil voor alle andere vloeren die zijn geplaatst. Met de Coral schoonloopsystemen van Forbo neemt u de eerste belangrijke stap om uw vloer duurzaam te beschermen.

 

 

Tapijttegels

 

Unieke collecties met specifieke eigenschappen.

De kantoorgebouwen van tegenwoordig moeten flexibel zijn, denk maar aan kantoortuinen en flexplekken. Een modulaire vloer sluit daar ideaal op aan en maakt ruimtes sfeervol, functioneel en flexibel

Tapijttegels kunnen snel geplaatst worden, maar ook snel worden verwijderd of aangepast aan de nieuwe omstandigheden. Daarbij worden tegen lage aanpassingskosten de werkzaamheden van collega’s minimaal onderbroken. Desso levert een zeer breed assortiment tapijttegels waarmee alle denkbaar mogelijk kleuren en kleurcombinaties gemaakt kunnen worden.

Heeft u intresse in een van onze diensten ?

Onze mobiele showroom komt op afspraak bij u aan huis, voor meer informatie contacteer ons vrijblijvend.

Contacteer ons